SEO praktikant

SEO Intern hos Ribes hyggeligste Bed & Breakfast

Er du på udkig efter en praktikplads til efteråret 2023 – der giver dig hands on erfaring, udfordringer og frihed under ansvar? Er du en haj til SEO og går du op i detaljerne, så er det her helt sikkert noget for dig.

Du kommer til at hjælpe med at udvikle og optimere vores nye medlemsside, ved at sørge for, at vores tekster altid er opdaterede.

Så kunne du tænke dig at være med til at opbygge en platform med stærk fokus på den personlige oplevelse, naturen, zero waste, bæredygtighed, selvforsyning, vilde spiselige planter og ”fra jord til bord”? Så er et praktikforløb på Alsbrogaard Bed & Breakfast det helt rette for dig!

Bliv en del af et lille familiedrevet Bed & Breakfast

I dette praktikforløb har du muligheden for at blive en del af en lille indkvartering beliggende i Bramming nær Ribe. Den er i dag ejet og drevet af Jette og Michael, der med fokus på naturen, hjemmedyrket frugt og grønt, vilde spiselige planter og de smukke omkringlæggende omgivelser, har skabt en lille oase. Det er til og med det eneste 100% plantebaseret B&B i Danmark pt, og de har derfor en stor målgruppe indenfor det miljø.

Vi er på udkig efter en skarp studerende, til at hjælpe os med at opbygge og optimere SEO på vores nye medlemsside. Du kommer helt tæt på udvikling af produkter og koncept og opnår indsigt i unik kundeservice og høj kvalitet. Det meste af tiden kan du arbejde hjemmefra, hvis du ønsker det. Men du er også velkommen til at være her på stedet og indgå som en del af teamet.

Dine arbejdsopgaver bliver mere specifikt:

(Beskrivelse af ansvar) Mere specifikt vil dine opgaver bestå af:

 • Du kommer til at have meget fokus på on-page SEO. Generelt få vores medlemsside til at fremstå brugervenlig og ved hjælp af teksterne få kunderne til at klikke ind på den.
 • Content creation – Både primær SEO-tekst & Meta tekster
 • Intern linkbuilding
 • Strategiplanlægning
 • Analyse og rapportering

Det rigtige match

Vi forventer, at du er i gang med en relevant uddannelse indenfor markedsføring eller lignende. Derudover, forventer vi, at du:

 • Har interesse i Googles platforme, såsom Google My Business, Google Trends mm.
 • Du er god til at skrive fængende og kreative tekster, samt stærk grammatisk.
 • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret og holde mange bolde i luften.
 • Du er komfortabel med at modtage og give konstruktiv kritik/feedback på opgaver, processer etc.
 • Du tager ejerskab over dine opgaver og går op i at levere god kvalitet.
 • Du er ikke bange for at få tildelt ansvar og blive sat overfor nye udfordringer.
 • Du er nysgerrig og socialt anlagt.
 • Du er en teamplayer, der bidrager til den positive stemning.
 • Du er i gang med en relevant uddannelse indenfor marketing eller e-commerce.
 • Du forstår dansk og engelsk, både i tale og på skrift.

På Alsbrogaard tilbyder vi et meget personligt praktikforløb

 • Du kommer ind i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er høj grad af frihed under ansvar og hvor det skal være sjovt at gå på arbejde.
 • Udover en passionerede ledelse, vil du opleve en kultur, hvor vi byder nye idéer velkommen og hurtigt bevæger os fra idé til handling.
 • Vi har stort fokus på det gode sammenhold, og at du trives hos os.
 • Alsbrogaard Bed & Breakfast oplever stor fremgang, mens potentialet for udvikling fortsat er endnu større, og du kan være med til at have indflydelse på vores fremtidige retning.

Interesseret?

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så hører vi rigtig gerne fra dig. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jette Toft-Wede på +45 2219 8849. Ellers så send os dit CV samt ansøgning hurtigst muligt på jtw@alsbrogaard.dk.

Vi kalder kandidater ind løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når den rette kandidat er fundet.

Start: efter nærmere aftale

Arbejdssted: 6740 Bramming

Om Alsbrogaard Bead & Breakfast

Alsbrogaard Bed & Breakfast åbnede sit første værelse i oktober 2017. Siden da har vi åbnet 4 værelser mere og haft et par tusinde besøgende fra omkring 20 forskellige lande – hovedsageligt de europæiske men også oversøiske rejsende finder vejen hertil.

Stedet appellerer meget til alle, som ønsker et roligt fredfyldt ophold med masser af natur, god mad og høj service i smukke omgivelser. Konceptet har vist sig at være en succes og Alsbrogaard Bed & Breakfast er således i top25 blandt alle booking.com’s danske overnatningssteder.

Vi har ligeledes andre succesfulde produkter end B&B – men især vores nye medlemsside ønsker vi en større eksponering af.

Alsbrogaard Bed & Breakfast er pt det eneste 100% plantebaserede B&B i Danmark så vi har en stor naturlig målgruppe indenfor dette miljø med fokus på re-cycling, zero waste, new nordic cuisine og vilde spiselige planter. Både stedet og medlemssiden appellerer stærkt til tidens bæredygtigheds- og selvforsyningstendenser.

Se mere på www.alsbrogaard.dk  eller find os på Facebook, Instagram eller booking.com.

Udtalelse fra tidligere praktikant

Som praktikant hos Alsbrogaard Bed & Breakfast, får man den mest forrygende og lærerige oplevelse! Her får du rig mulighed for at udtrykke din kreativitet, udfolde dine sproglige kundskaber og få en masterclass i forrygende gæstgiveri!

På Alsbrogaard får du masser af ansvar, og der bliver udvist dig tillid, og du får mulighed for at opbygge nære relationer, skærpe dine færdigheder og opnå resultater.

Som praktikant på Alsbrogaard skal du være klar på at lægge ildhu og hjerte i dine ansvarsopgaver, men du får samtidig det selvsamme tilbage fra Jette og Michael, og får et unikt indblik i et ejerskab, hvor man virkelig er drevet af passion og kærlighed til dét at drive et gæstgiveri af højeste kaliber!

Som praktikant på Alsbrogaard får du en unik mulighed for at kombinere grafisk illustration, kommunikation, hostmanship, oplevelsesøkonomi mv. og oveni dyrke passionen og det særprægede USP Alsbrogaard er drevet af; nemlig nærheden med naturen, den plantebaserede kost og de bæredygtige tiltag!

Du får altså, hos Alsbrogaard, et gennemgående indblik i alle delene der skaber helheden i et bed & breakfast, hvilket er en yderst unik mulighed.

Så hvis du sætter pris på mangeartede arbejdsopgaver, friheden til at udtænke egne idéer, tider, strategier, og sætte dit eget præg i tæt samarbejde med passionerede ejere, samt en arbejdsplads hvor der bliver lyttet, og hvor du kan få mulighed for at gennemføre og realisere projekter; så er en praktik hos Alsbrogaard helt sikkert det perfekte for dig!

Frida