Fyrrenåle-bagte nye kartofler

Prøv at tilberede de små nye lækre kartofler på en bund af gran eller fyr.

  • 1 kg nye små kartofler
  • 2 spsk avocadoolie (eller anden olie)
  • 1 tsk groft havsalt
  • Fyrre- eller grannåle og små kviste

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 220 grader

Vend kartoflerne godt rundt med avocadoolie og havsalt.

Dæk bunden af ​​en stor støbejernsgryde eller anden ovnfast gryde med fyrre- eller grannåle og små kviste.

Sæt gryden på komfuret over høj varme, indtil dine nåle og kviste begynder at ryge.

Tag gryden af komfuret og læg dine kartofler oven på nåle og kviste.

Dæk kartoflerne med flere nåle og kviste, og læg låg på gryden.

Sæt i en forvarmet ovn og bag i 30 minutter, eller til kartoflerne er møre.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − eleven =