Bondepasta med tidsel og tomat

Du skal bruge:

4 personer

  • 1 pose pasta
  • 2½ spsk. olivenolie
  • 1 løg, hakket
  • 4 fed hvidløg,
  • Hakket tidselstilk – hvad der svarer til 5 store selleristængler
  • 2 dåser hakket tomat eller 500 ml. tomatpassata
  • 2 dåser kidneybønner, drænet

Kog pasta efter anvisning på posen, afdryp og stil til side.

Varm olien op i en stor gryde. Tilsæt løg. Svits indtil de er gennemsigtige. Tilsæt hvidløg og tidsel. Svits videre under omrøring i 2 minutter. Tilsæt tomat og salt og peber efter smag. Kog det op og tilsæt bønner.

Vend pastaen. Server med revet Violife Prosociano med Parmesansmag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + fifteen =